nana life on life
emotional intelligente

EXECUTIVE COACHING

  ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Apr 02 2022

Μια εταιρία, ένας οργανισμός, μια επιχείρηση αποτελούνται από ανθρώπους και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συναισθήματα, συναισθήματα θετικά ή αρνητικά. Συναισθήματα που οδηγούν σε συμπεριφορές.  Συναισθήματα που εκφράζονται με έναν τρόπο που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα ή που δεν εκφράζονται και υποβόσκουν, κινώντας συμπεριφορές που οδηγούν σε κακή συνεργασία.

ηγέτης καθοδηγεί την ομάδα του

EXECUTIVE COACHING

ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ WELL-BEING

Mar 17 2022

Διανύουμε μια “ιδιαίτερη” εποχή, την covid εποχή. Καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε ένα νέο μοντέλο εργασίας, το υβριδικό. Οι έρευνες έδειξαν ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι ζητάνε ψυχική και πνευματική ευεξία. Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι ηγέτες καλούνται να δείξουν μοναδικές δεξιότητες και να βοηθήσουν την ομάδα τους αποτελεσματικά. Επιτακτική ανάγκη λοιπόν να βάλουμε στη ζωή μας το well-being! Επιτακτική ανάγκη να εκπαιδευτούν οι εταιρίες και οι οργανισμοί στο well-being!

Η Θέμις, η τυφλή Θεά της δικαιοσύνης, κρατάει ζυγαριά και σπαθί

COACHING ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Είσαι Δικηγόρος; Πέτυχε περισσότερα στη δουλειά σου!

Dec 01 2021

Είσαι δικηγόρος; Τότε μάλλον ασχολείσαι κυρίως με το αντικείμενο της δουλειάς σου, με την επαγγελματική διεκπεραίωση των υποθέσεων σου και λιγότερο με την προώθηση της δουλειάς σου και τον τρόπο επιτυχίας. Πάμε να δούμε το "πώς" και "με ποιόν τρόπο"; Μήπως ήρθε η ώρα;

Θετικά και πολύχρωμα συναισθήματα μέσα στα αρνητικά

POSITIVE VIBES

Συναισθήματα... αφουγκράσου τι λένε!

May 22 2021

Το συναίσθημα είναι ενέργεια! Είναι κάτι ζωντανό που ρέει μέσα μας! Είναι οδηγός για δράση, για κινητοποίηση, για αντίδραση! Γι αυτό και είναι καλό να το αναγνωρίζουμε και να μπορούμε να αντιδρούμε αναλόγως, να μπορούμε να το διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και προς όφελος μας. Το συναίσθημα οδηγεί σε αποφάσεις, δημιουργεί συμπεριφορές!

Μια μάνα αγκαλιάζει το μωρό της/γιορτή μητέρας

POSITIVE VIBES

Μάνα, μητέρα, μαμά!!!

May 09 2021

Είσαι ζωή, είσαι αγάπη, είσαι αγκαλιά, είσαι δύναμη, είσαι μοναδική! Είσαι μάνα!!

κόκκινες καρδιές μέσα σε μουσικές νότες

POSITIVE VIBES

Και ζήσαμε εμείς καλά...κι ακόμη καλύτερα!

Feb 13 2021

Πόσο μεγάλο ρόλο αλήθεια παίζουν οι σχέσεις στη ζωή μας! Και φυσικά κυρίως η σχέση με τον σύντροφο/σύζυγο/αγαπημένο μας! Πόσο αλήθεια εξαρτάται από εμάς το αν είναι η σχέση μας καλή; Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη σχέση μας; Πώς μπορούμε να βιώσουμε θετικά συναισθήματα μέσα σε αυτήν; Πώς μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτήν; Η γιορτή του Aγίου Βαλεντίνου έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι οι σχέσεις θέλουν...δουλειά! Χρόνια πολλά λοιπόν, χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα!!!

ελατηρια

POSITIVE VIBES | Top Pick!

Τι είναι θετική σκέψη τελικά;

Oct 01 2020

Διαβάζεις συνεχώς και ακούς για θετική σκέψη! ‘Ισως να έχεις κουραστεί και να έχεις σκεφτεί “μόδα είναι, θα περάσει” ή “με αγχώνει να μου λένε να σκέφτομαι θετικά” ή “στα λόγια καλά τα λένε, στην πράξη τι γίνεται”; Πιστεύεις ότι θετική σκέψη είναι το “σκέψου θετικά”; Όχι, δεν είναι αυτό ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο και απλά αυτό! Θετική σκέψη. Τι είναι τελικά;

ασπρομαυρα ομπρελα

POSITIVE VIBES

Ασπρόμαυρη σκέψη...Ή μήπως γκρι; Ή μήπως άλλο χρώμα;

Jun 25 2020

Πιστεύεις ότι η ζωή είναι ή εύκολη ή δύσκολη; Ότι ο φίλος σου είναι ή καλός ή κακός; Ότι υπάρχει ή θετική σκέψη ή αρνητική; Ότι μια ταινία είναι ή ενδιαφέρουσα ή αδιάφορη; Ότι ή θα πετύχεις ή θα αποτύχεις; Ότι κάποιος είναι ή ευχάριστος ή δυσάρεστος; Πιστεύεις στο όλα ή τίποτα; Μαύρο ή άσπρο; Ασπρόμαυρη σκέψη; Έχεις σκεφτεί μήπως υπάρχει και το γκρι; Και οι αποχρώσεις του; Και άλλο χρώμα; Πρόσθεσε χρώματα, άλλαξε σκέψη, άλλαξε οπτική, άλλαξε συμπεριφορά, άλλαξε ζωή!

Μπαλλονια

POSITIVE VIBES

Γενέθλια και ενδοσκόπηση!

May 28 2020

Γενέθλια και πάλι! Γενέθλια διαφορετικά...χωρίς σχέδια για εξόδους και κεράσματα και κυρίως χωρίς αγκαλιές και φιλιά....

Fobo

POSITIVE VIBES

Fobo! Αντιμετώπισε το και πάρε γρήγορες αποφάσεις!

May 14 2020

Έχεις βρεθεί σε σταυροδρόμι και να μην ξέρεις ποιό μονοπάτι να διαλέξεις; Έχεις βρεθεί σε δίλημμα και να δυσκολεύεσαι να πάρεις απόφαση; Οι περισσότεροι σίγουρα ναι! Μήπως δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις για καθημερινά ζητήματα και αγχώνεσαι αν θα πάρεις την πιο σωστή; Fobo λέγεται και πάμε να το αντιμετωπίσουμε!